تعویض باتری

نشانه های خرابی باتری گوشی

نشانه های خرابی باتری گوشی

خرابی باتری گوشی

باتری‌ها همواره به عنوان کالا راهبردی و مصرفی هستند که بر اثر نحوه استفاده دیر یا زود نیازمند تعویض می‌شوند. برای اینکه بتوانید به موقع تعویض کنید، بهتر است که اقدام به شناسایی موارد اثر گذار کنید. یکی از این موارد موضوع داغ شدن تبلت و موبایل است که می‌تواند در هنگام شارژ به صورت غیر معقولی نمایش یابد. خرابی باتری گوشی :

  1. هنگ کردن، در حالی که حافظه خالی است، مورد مهم دیگر خواهد بود. نمایش لکه روی ال سی دی می‌تواند نکته دیگر از نشانه‌های خرابی باشد. از رایج‌ترین موارد می‌توان به خاموشی‌های ناگهانی بلت یا عدم نگه داشتن شارژ اشاره کرد که می‌تواند باعث کلافگی در هنگام کار شود.
  2. از دیگر موارد همچنین می‌توان به افت شارژ محسوس و ناگهانی در کالا اشاره کرد. گاهی تبلت تنها با در شارژ بدن کار می‌کند که علاوه بر قابلیت استفاده خوب از آن، ممکن است سخت افزار از دست برود. این به علت خاطر گرمای بالا خواهد بود. (در هنگام خرید جانبی Samsung A03s و باتری از اینجا اقدام نمایید)

نکات مثبت

  1. برخی از کارها عمر بالاتر باتری را تضمین خواهد کرد. یکی از آنان نگه داشتن شارژ بین 20 الی 80 درصد است. حتی می‌توانید با بستن برنامه‌های اضافی و خاموش کردن نت شخصی به این ذخیره انرژی کمک کنید. همواره از شارژر اصل و آداپتور خود تبلت برای شارژ مجدد استفاده کنید.
  2. گاهی استفاده از فن خنک کننده برای بازی یا کارهایی که پشت قاب را داغ می‌کند، بسیار جذاب خواهد بود. این کار به خنک شدن سریع‌تر قاب و باتری کمک می‌کند.

انتخاب باتری مناسب برای تعویض

  • اگر قرار باشد که از بین تمام وسایل جانبی به تک مورد اشاره کرد که اهمیت در روند کاری تبلت و موبایل دارد، می‌توان باتری را نام برد. کالایی راهبردی که متناسب با نحوه رفتارتان با محصول و در هنگام خرید می‌تواند تضمین کار کردن در آینده را دهد. باتری گوشی نیز در این گروه قرار خواهد گرفت و باید با دقت انتخاب شود.
  • از طرفی برخی سؤال دارند که کالا خوب را چگونه تشخیص دهیم؟ مگر محصولی که کارتن ندارد، می‌تواند خوب هم باشد؟ شانس چه میزان در انتخاب دخیل است؟ کنترل وقایع امکان‌پذیر است یا خیر؟
  • در حقیقت افراد در خرید سه دسته هستند. گروهی وسواسی و دقیق، برخی سهل انگار و سرعتی و دست آخری هم به دنبال قیمت ارزان هستند و کاری به کیفیت ندارند. هر سه گروه خود را اقتصادی می‌دانند. در حالی که می‌توان گفت گروه دو و سه مجدد مجبور به خرید همان محصول می‌شوند، پس قطعاً مدیریت خوبی ندارند.
  • افراد وسواسی به شرطی خرید خوب را تجربه می‌کنند که دانش کافی را به همراه داشته باشند. در حقیقت بدون علم این کار خودکشی تدریجی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *