دسته‌بندی نشده

7 فاکتوری که هنگام خرید گوشی هوشمند باید در نظر گرفت!

7 فاکتوری که هنگام خرید گوشی هوشمند باید در نظر گرفت!

خرید گوشی مناسب

خرید گوشی مناسب؛ ایران یکی از بازار های بزرگ گوشی های هوشمند در جهان است و سالانه درصد رشد می کند. امروزه، می‌توانید گوشی‌های هوشمند را با قیمت‌هایی از 3 میلیون تومان تا 80 میلیون تومان خریداری کنید. تعداد زیاد انتخاب ها اغلب می تواند شما را گیج کند. از این رو، تصمیم گیری پس از آن تبدیل به تمرینی می شود که شامل گذراندن ساعت ها در اینترنت، تحقیق در مورد ویژگی ها و پیشنهادات مختلف می شود. برای کمک به شما در تصمیم گیری، در اینجا چند نکته مفید در مورد عواملی که باید در نظر بگیرید آورده شده است:

باتری

آیا شما از آن دسته کاربرانی هستید که احتمالاً چندین برنامه را به طور همزمان باز می کنند؟ آیا خود را مصرف‌کننده شدید برنامه‌های پخش ویدیو یا بازی‌ها می‌دانید؟ استفاده سنگین آنلاین باعث تخلیه سریعتر باتری ها می شود. اگر جزو این دسته از کاربران هستید، پس بهتر است به سراغ گوشی هایی با باتری بادوام بروید. در غیر اینصورت مجبور به خرید باتری موبایل خواهید شد!

حافظه

تلفن ها دو نوع حافظه دارند: حافظه با دسترسی تصادفی (RAM) و حافظه فقط خواندنی (ROM). RAM به همراه پردازنده گوشی شما (به زیر مراجعه کنید)، سرعت گوشی و سهولت کارکرد آن را تعیین می کند. رام همان چیزی است که اکثر مردم از آن به عنوان ذخیره سازی یاد می کنند. این حافظه ای است که برای ذخیره سیستم عامل، برنامه ها و همه فیلم ها، عکس ها و آهنگ هایی که می خواهید در تلفن ذخیره کنید استفاده می شود.

بنابراین، منطقی است که گوشی های با رم بالاتر سریعتر و آنهایی که رام بالاتری دارند، فضای ذخیره سازی بیشتری خواهند داشت. یک کاربر معمولی باید از رم 2 گیگابایتی و رام 16 گیگابایتی راضی باشد. اما اگر کاربر سنگینی هستید، سراغ گوشی با حداقل 3-4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت رام بروید. برای افزایش رام خود می توانید از کارت حافظه micro SD نیز استفاده کنید، اما به یاد داشته باشید، برنامه هایی که از کارت حافظه ذخیره می شوند و اجرا می شوند کندتر هستند.

فاکتور دوربین هنگام خرید گوشی مناسب

هیاهوی زیادی پیرامون دوربین‌های داخلی گوشی‌هایی وجود دارد که برندهایی در تلاش هستند تا با ارائه مگاپیکسل بیشتر از یکدیگر پیشی بگیرند. اجازه ندهید این شما را گول بزند. دوربینی با مگاپیکسل بیشتر به خودی خود تصاویر بهتری را به همراه نخواهد داشت. به غیر از مگاپیکسل، عکس‌های با کیفیت خوب تابعی از عواملی مانند سطوح ISO، دیافراگم و همچنین سرعت فوکوس خودکار هستند. اگر احتمالاً عکس‌های زیادی می‌گیرید، برای گرفتن نتایج خوب حتی در نور کم، به سراغ تلفنی با دوربین ۱۲ یا ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 یا کمتر بروید. اگر احتمالاً استفاده شما از دوربین سنگین نیست، تلفنی با دوربین 8-12 مگاپیکسلی و دیافراگم f/2.2 برای شما مناسب است.

پردازشگر

مانند دوربین های گوشی های هوشمند، سر و صدای زیادی در مورد پردازنده هایی با اصطلاحاتی مانند چهار هسته ای، هشت هسته ای، اسنپدراگون، مدیاتک و غیره وجود دارد. در اینجا یک قانون انگشت شست ساده است. به سرعت پردازشی که بر حسب گیگا هرتز (گیگاهرتز) بیان می شود نگاه کنید. هرچه سرعت بالاتر باشد، سرعت پردازنده بیشتر می شود. اگر می‌خواهید تعداد زیادی ویرایش عکس/فیلم انجام دهید یا بازی‌های آنلاین انجام دهید و ویدیوها را پخش کنید، پردازنده سریع‌تری را انتخاب کنید.

نمایشگر

یک گوشی با صفحه نمایش 5.5 تا 6 اینچی HD یا QHD معمولا گزینه ایده آلی است. این به شما امکان می دهد از یک تجربه رسانه ای غنی لذت ببرید در حالی که حمل آن در جیب یا کیف شما آسان است. به یاد داشته باشید که بعد از خرید گوشی، خرید گلس گوشی و قاب موبایل بسیار مهم می باشد.

سیستم عامل

تنها دو سیستم عامل (OS) برای انتخاب وجود دارد – Android یا iOS. اگر iOS را انتخاب می کنید، به طور پیش فرض یک آیفون اپل را انتخاب می کنید. سایر سازندگان گوشی های هوشمند روی سیستم عامل اندروید کار می کنند. اما این نیز در یک آرایه گیج کننده از نام ها و نسخه ها آمده است. اغلب سیستم‌عامل اندروید توسط سازندگان بهینه‌سازی می‌شود تا ویژگی‌هایی را اضافه کند که می‌تواند منجر به bloatware شود و در نتیجه سرعت گوشی را کاهش دهد. بنابراین، قبل از تصمیم گیری، تلفن را امتحان کنید.

قیمت برای خرید گوشی مناسب

همانطور که قبلا ذکر شد، گوشی های هوشمند دارای قیمت هایی هستند که بسیار متفاوت است. بدیهی است که با بالا رفتن زنجیره ارزش از نظر سرعت پردازنده، حافظه، دوربین و نمایشگر، قیمت ها به سمت بالا می روند. اما اجازه ندهید بودجه‌تان شما را از خرید گوشی هوشمندی که واقعاً می‌خواهید باز دارد. فقط با HDFC Bank، بانک شماره 1* هند صحبت کنید و خرید خود را با کارت های بدهی، کارت های اعتباری یا وام های بادوام مصرف کننده HDFC بانک به EMI تبدیل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *